Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

KOCAİSPİR VE AKGEDİK’TEN GÜÇ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

KOCAİSPİR VE AKGEDİK’TEN GÜÇ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

BAŞKANLARDAN ORTAK MESAJ: “AMACIMIZ VATANDAŞA HİZMET”

KOCAISPIR VE AKGEDIK’TEN GÜÇ BIRLIGI PROTOKOLÜ

 

Yüregir Belediyesi kardes belediye ilan ettigi Aladag Belediyesi ile ‘güç birligi’ protokolü imzaladi. Nihayetinde amaçlarinin Adanaliya hizmet etmek oldugunu belirten her iki ilçe belediye baskani da birlik ve beraberlik ruhunun devam etmesini temennisinde bulundu.

Yüregir ve Aladag Belediyeleri Adana yararina güçlerini birlestirdi. Iki belediye arasinda imzalanan protokol ile güç birligi vurgusu yapildi. Belediye Baskanlarinin birlikte imzaladigi protokol kapsaminda Yüregir Belediyesi Aladag Belediyesi’ne 2 bin 500 ton asfalt, Aladag Belediyesi ise karsiliginda büyük süpürge aracini 5 yilligina Yüregir Belediyesi’ne tahsis etti.

 

BASKAN KOCAISPIR: ‘HÜKÜMETIMIZIN DESTEGI ARKAMIZDA’

 

Yapilan güç birligi ile amaçlarinin Adana’ya hizmet etmek oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Bugün Aladag’da belediye baskanimiz Sayin Mustafa Akgedik ile bir protokol imzaladik. Biz Yüregir Belediyesi olarak Aladag Belediyesi’ne 2 bin 500 ton asfalt iz bedeli ile veriyoruz, Aladag Belediyesi de bize 13+1 ölçekli büyük bir süpürge aracini 5 yilligina iz bedeli ile tahsis ediyor. Aladag ve Yüregir Belediyeleri kardes belediyelerdir. Birlikte Adana’miza hizmet etme noktasinda fikir ve irade birligi içerisindeyiz. Adana’mizin, Yüregir’imizin, Aladag’imizin güzellesmesi noktasinda bir diyalog halindeyiz. Devletimizin, hükümetimizin, bakanlarimizin, milletvekillerimizin, il baskanimizin ve teskilatimizin destegi ve arkamizda olduklarinin bilinci ile hizmet etmek istiyoruz. Ve bir güç birligi ortaya koyuyoruz. Bu güç birligini daha önce Karatas belediyesi ile baslatmistik. Aladag Belediye’miz sürecin ikinci halkasi oldu. Kismet olursa Pozanti Belediyesi ve diger bazi belediyelerimiz ile bu isbirligini yapmak istiyoruz. Günün sonunda amacimiz insanlarin hayrina ve iyiligine dokunan çalismalar yapmaktir. Allah bizi mahcup etmesin. Sayin Baskanimiza bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayi tesekkür ediyorum. Allah yolumuzu açik etsin.” seklinde konustu.

 

MUSTAFA AKGEDIK: 'HEDEFIMIZ INSANA FAYDALI OLMAK'

 

Imzalanan protokol ile Adanalinin kazanacagini ifade eden Aladag Belediye Baskani Mustafa Akgedik ise, “Son günlerde en çok ihtiyacimiz olan birlik ve beraberlik örnegini burada bir kez daha gösteriyoruz. Bizim kullanmadigimiz bir aracimizi Yüregir’e vererek biz de ilçemizin bir kisim ihtiyacini karsilamis olacagiz. Çok tesekkür ediyorum. Insallah bu birlik ve beraberlik devam eder ve tüm ilçe belediyeleri olarak bu dayanismayi gösteririz. Hedefimiz insana faydali olmak, insan için tas üstüne tas koymak. Sayin Baskanimizi Aladag’da agirlamaktan mutluluk duyduk. Her zaman bekliyoruz.” dedi.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli